skip to Main Content

Over Jan de Jonge

Wie bij Jan de Jonge Fietsen in Burgh-Haamstede of in Zierikzee binnenstapt maakt kennis met een uiterst behulpzaam en vriendelijk team van experts dat u doortastend adviseert en fietsen verhuurt, onderhoudt en repareert. Gepassioneerd en met gepaste Zeeuwse trots. Alleen topkwaliteit verdient daarom een plek in ons assortiment. Dat maakt Jan de Jonge Fietsen ook úw

Jan de Jonge slogan leverancier van fietsplezier
Jan de Jonge fietsen geschiedenis rijwiel reparatie
Jan de Jonge fietsen geschiedenis rijwiel reparatie
Jan de Jonge fietsen geschiedenis
Jan de Jonge fietsen geschiedenis bon garage Jan de Jonge en zonen Zierikzee

Jan de Jonge

de historie

In 1930 begon J. de Jonge in de St. Jacobstraat in Zierikzee een rijwiel reparatie inrichting, die later werd voortgezet door zijn zonen onder de naam Gebr. De Jonge. In 1976 nam Jan de Jonge de zaak over, waarna hij in 1997 verhuisde naar het huidige pand in de Weststraat.

Merkbaar beter

Kwaliteitsfietsen en -accessoires

Kwaliteitsmerken staan aan de basis van fietsplezier

BikeTotaal durft te kiezen. Voor kwaliteit. Zo vinden de adviseurs van Jan de Jonge Fietsen binnen nagenoeg ieder budget de beste oplossing. Samen verkent u alle wensen en mogelijkheden. Of het nu gaat om een nieuwe fiets of e-bike, een sportieve fiets of een accessoire. We zijn leverancier van fietsplezier en die titel willen we graag bevestigen.

Onderhoud

Voor jarenlang behoud

Met preventief onderhoud behoudt je kwaliteit. Een geringe investering die zorgt dat je niet alleen altijd geniet van je fiets, e-bike of sportieve fiets, maar ook vele jaren langer!
Plan je afspraak voor onderhoud:

Reparatie

Met garantie

Wanneer onze specialisten reparaties uitvoeren doen ze dat vol trots. Ga ervan uit dat het probleem dan opgelost is! Is dat onverhoopt niet het geval? Reken dan op garantie. We achterhalen de oorzaak en lossen het altijd op. Vastberaden!

Onze winkels

Welkom in Burgh-Haamstede en Zierikzee

Burgh-Haamstede
Kerkstraat 1
4328 LH

0111 412115
stuur een e-mail

Zierikzee
Weststraat 7
4301 BW

0111 412115
stuur een e-mail

Back To Top