Racefiets Testdag

Racefiets test-dag bij Jan de Jonge fietsen

Zierikzee- Welke racefiets past het beste bij jou?  Op zaterdag 31 maart organiseert Jan de Jonge fietsen voor de 2e keer een racefiets test-dag in hun winkel aan de Weststraat 5 in Zierikzee van 10.00 tot 16.00 uur.

In samenwerking met de merken Trek en Eddy Merckx kun je van deze merken de volgende  modellen testen. Van Trek hebben ze de zeer lichte Emonda SLR8 Disc, de Aero racer Madone 9.0 en voor de dames de comfortabele Domane SL5 Disc WSD. Van Eddy Merckx het topmodel EM525 Disc en de San Remo Disc. Zowel de Emonda, Domane, EM525 en de San Remo zijn uitgerust met schijfremmen. Deze remmen zorgen voor betere remprestaties, een perfecte dosering van de remkracht, remt zowel in droge als natte omstandigheden goed en er kan met bredere banden gereden worden voor meer comfort. Ervaar zelf tijdens een testrit welke racer het beste bij je past!

Legitimatie en helm zijn verplicht! Het is handig als je je eigen pedalen meeneemt.


Verder hebben ze ook nog een MEGA opruiming met kortingen tot 80% op fietskleding, helmen en schoenen. Verder tot 30% korting op alle overjarige racefietsen en MTB's.

Tot zaterdag 31 maart! De koffie zal klaar staan! 

Bekijk hier de pdf.