skip to Main Content

Fietsverhuur

Reserveer in een paar stappen jouw fiets

Een fiets huren op Schouwen-Duiveland, Fietsverhuur in Zeeland? Welkom bij Jan de Jonge Fietsverhuur. Of je nu een oersterke tourfiets, een mountainbike, e-bike tandem of e-scooter zoekt; dé fietsverhuurspecialist van Schouwen-Duiveland heeft heerlijke huurfietsen voor ieder avontuur in een schitterende omgeving. De huurfietsen zijn in diverse framematen beschikbaar. Zo fiets je met de hele familie heerlijk en comfortabel over verharde en onverharde paden.

Vanuit onze vestigingen in
Burgh-Haamstede of Zierikzee vindt je altijd de perfecte fiets dichtbij. Reserveer hier in een paar stappen jouw fiets. Kies een huurdatum, kies je fiets en reserveer! Wij zorgen dat je fiets in topconditie voor je klaar staat.

Verhuur van fietsen voor jong en oud:
  • stadsfietsen
  • elektrische fietsen met krachtige middenmotor
  • tandems en onderwatertandems
  • mountainbikes (alleen in Burgh-Haamstede)
  • Gazelle cabby fietsen
  • kinderfietsen
  • elektrische bakfietsen van Urban Arrow en Lovens (voor twee of drie kinderen)
Rental Bike Safeplan
Veilig en zeker op weg

Alle fietsen en accessoires die je huurt bij Jan de Jonge Fietsverhuur in Burgh Haamstede of Zierikzee zijn van kwaliteitsmerken. Voordat wij een huurfiets meegeven is deze volledig nagekeken en afgesteld in onze professionele werkplaats. Mocht er onderweg toch iets voorvallen of mankeren aan uw huurfiets dan kun je gebruikmaken van ons ‘Rent A Bike Safe Plan’. Tegen een geringe vergoeding ben je daarmee ook direct gedekt tegen schade of diefstal van je huurfiets en voorzien van pechhulp. Zo fiets je met een gerust gevoel over het Zeeuwse Schouwen-Duiveland én ver daarbuiten.

Extra fiets(verhuur)plezier

Jan de Jonge fietsen Top 10
Fietsaccessoires.

Fietshelmen, kinderzitjes, fietsaanhangers en meer fietsaccessoires huur je ook gemakkelijk bij Jan de Jonge Fietsverhuur. Kijk voor meer informatie of om direct te reserveren.

Jan de Jonge fietsen Fun2Go duofiets met tussenscherm
Aangepaste fiets huren?

Een elektrische driewieler of duofiets huren? Kan! Jan de Jonge Fietsverhuur levert graag fietsplezier voor iedereen. De aangepasten fietsen van Van Raam bieden comfortabel fietsplezier voor iedereen!

Jan de Jonge fietsen zorgeloos eenvoudig en goed met gratis pechhulp
Fietsroutes.

Ga je zelf op zoek naar leuke fietsroutes? Jan de Jonge Fietsverhuur Burgh Haamstede helpt je daar graag mee! Onze specialisten tonen je graag de mooiste routes door het prachtige landschap. Liever met een gids de mooiste routes ontdekken? Kan! Onze gidsen nemen je graag mee voor een verrassende tour over het eiland.

Op avontuur in Zeeland

Ontdek de mooiste fietsroutes

Het prachtige eiland Schouwen-Duiveland biedt met een groot netwerk van fiets- en mountainbike routes de ideale uitvalsbasis voor een adembenemend avontuur. Fietsen langs de kustlijn van het eiland, per mountainbike de dominale bossen van Westenschouwen ontdekken of een heerlijke tocht langs de leukste terrassen aan het water en de mooiste authentieke dorpen? Dwars door natuurgebied Plan Tureluur of zeehonden spotten aan de Brouwersdam. Welk fietsavontuur je ook zoekt, Jan de Jonge Fietsverhuur heeft altijd de perfecte, meest comfortabele fiets. Niet voor niets de Zeeuwse leverancier van fietsplezier.

Jan de Jonge lokale trots en vakmanschap vakvrouwschap met de kracht van BikeTotaal
Mountainbiken op Schouwen-Duiveland

Wil je een mountainbike huren bij Jan de Jonge Fietsverhuur in Burgh-Haamstede? Dan kun je kiezen uit heel veel verschillende terreinen. In de Domeinen vind je bijvoorbeeld het pittige Patrick Tolhoek ATB-parcours, één van de mooiste ATB routes van Nederland. Ook kun je richting Renesse of Brouwershaven fietsen. Dankzij de schelpen- en gravelpaden heb je daarbij alle tijd om van de omgeving te genieten. Op de Kop van Schouwen vind je ook een blauwe ATB-route van veertig kilometer die niet heel technisch is. Ontdek het gevarieerde landschap van het Zeeuwse eiland op een unieke manier.

Fietsverhuur voor groepen

Ook als je met een groep wilt gaan fietsen op Schouwen-Duiveland, ben je bij ons aan het juiste adres. Een schoolreisje, personeelsuitje, fietsen met vrienden of familie; het kan allemaal bij Jan de Jonge Fietsverhuur Burgh Haamstede. Onze fietsenwinkel in Burgh Haamstede heeft ruime openingstijden, waardoor je flexibel bent in het huren en terugbrengen van de fiets. Eventueel kunnen de gehuurde fietsen bezorgd en opgehaald worden en bieden we extra zekerheid met het Rent a Bike Safe Plan.

ATB (met gids) huren
voor groepen

Wil je met een grote groep een ATB huren? Zeeland ontdekken met familie, met collega’s als bedrijfsuitje, met vrienden of met je sportteam? Dat kan! Je kiest bij Jan de Jonge Fietsverhuur voor een halve dag, één dag of meerdere dagen. Je kunt zelf de mooie routes in de omgeving volgen, maar je kunt ook een gids boeken die je de mooiste plekken van het eiland laat zien.

Jan de Jonge fietsen ATB met gids huren voor groepen
Jan de Jonge fietsen verhuur mountainbikes voor groepen reserveren

Mountainbikes voor
groepen reserveren

Om mountainbikes voor een groep te huren kun je hier contact met ons opnemen of gewoon even binnenlopen in onze winkel in Burgh-Haamstede. Je vindt ons tegenover de Albert Heijn, aan de Kerkstraat 1 in Burgh-Haamstede. Wij zijn in de zomertijd open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. In de winter zijn wij op dinsdag dicht. Ons verhuurpunt en fietsenwinkel zijn goed bereikbaar met de auto. Je kunt gratis parkeren achter onze winkel. Jan de Jonge Fietsverhuur biedt een haal- en brengservice van mountainbikes voor groepen, zodat je direct vanaf jullie locatie kunnen opstappen. En beschik je niet over een fietshelm? Huur er dan één, wij hebben een groot aanbod van helmen in verschillende maten. Dat is wel zo veilig. Ook is het mogelijk om er een bidon te kopen. Standaard zitten er platte pedalen op de mountainbikes. Wil je met je eigen pedalen fietsen, zoals SPD? Dat is mogelijk, neem je pedalen mee en wij monteren deze voor je.

Onze winkels

Welkom bij Jan de Jonge Fietsverhuur

Wie bij Jan de Jonge Fietsverhuur in Burgh-Haamstede of in Zierikzee binnenstapt maakt kennis met een uiterst behulpzaam en vriendelijk team van experts dat u doortastend adviseert en fietsen verhuurt, onderhoudt en repareert. Gepassioneerd en met gepaste Zeeuwse trots. Alleen topkwaliteit verdient daarom een plek in ons assortiment.

Burgh-Haamstede
Kerkstraat 1
4328 LH

0111 651324
stuur een e-mail

Zierikzee
Weststraat 7
4301 BW

0111 412115
stuur een e-mail

Back To Top