skip to Main Content

Exclusief

Bij Jan de Jonge Fietsen

Bijzondere merken en unieke Zeeuwse fietskleding. Je vindt ze exclusief bij Jan de Jonge Fietsen. Om je optimaal fietsplezier te leveren is alleen het beste goed genoeg. Ontdek onze exclusieve merken

Ontdek onze eigen Zeeuwse fietskleding

Kwaliteitskleding van AGU, de kledingsponsor van Jumbo-Visna, in een uniek design voor Jan de Jonge Fietsen. Ervaar het unieke Zeeuwse landschap in een bijzondere outfit of draag je trots voor Zeeland en Schouwen-Duiveland uit op een exclusieve manier. Alle kleding is verkrijgbaar in de maten XS tot XXXL.

Shirt korte mouw.

3 zakken achterop
van € 74,95 voor € 54,95

Shirt lange mouw.

met doorlopende rits voor en 3 zakken achter
van € 99,95 voor € 79,95

Korte broek met bretels.

met het allerbeste zeem
van € 129,95 voor € 89,95

Handschoen zomer.

van € 34,95 voor € 29,95

Handschoen winter.

van € 34,95 voor € 29,95

Zeeuwse bidon.

inhoud 500cc
€ 4,95 per stuk en 3 voor € 10,-

Zeeuwse bidon.

inhoud 750CC
€ 5,95 per stuk en 3 voor € 12,50

Zeeuwse fietsbel.

Zeeuwse fietsbel
van € 7,95 voor € 5,95

Zeeuwse fietstas.

Zeeuwse fietstas van Basil

Fietsen van Van RAAM

Jan de Jonge Fietsen is trots leverancier van Van Raam fietsen. Van Raam is een Nederlandse fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. Driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen (comfortfietsen), óók allemaal leverbaar als elektrische fiets of met trapondersteuning. Van Raam is wereldmarktleider binnen de markt voor aangepaste fietsen en garandeert een kwalitatieve eindproduct. Innovatie én kwaliteit die Jan de Jonge Fietsen past. Wil je meer informatie over deze bijzondere fietsen? Neem gerust contact met ons op of stap gewoon even bij ons binnen. We vertellen je graag meer over de mooie mogelijkheden van een Van Raam fiets.

Fietsen van Lovens

Dé premium elektrische bakfiets! Hoogstaande kwaliteit, onderhoudsarm én een prachtig design, dat is Lovens. De kinderen naar school brengen, samen uitstapjes maken? Deze bijzondere bakfiets biedt gemak, vrijheid en heel veel plezier. Duurzaam in gebruik en een veilige keuze. We vertellen je er graag meer over, neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een proefrit. Gewoon even binnenstappen kan ook: welkom!

Onze winkels

Welkom in Burgh-Haamstede en Zierikzee

Burgh-Haamstede
Kerkstraat 1
4328 LH

0111 412115
stuur een e-mail

Zierikzee
Weststraat 5
4301 BW

0111 412115
stuur een e-mail

Back To Top